Telkku.com on suomalainen verkkosivusto, jonka pääasiallinen tarkoitus on välittää kävijöille television ohjelmatietoja. Tällä hetkellä Telkku.com tarjoaa 98 tv-kanavan ohjelmatiedot.


Yle Areena - Ylen netti-tv ja nettiradio


Katsomo on netti-tv, jossa voit katsoa MTV3:n, Subin, AVA:n ja MTV:n maksukanavien ohjelmia internetin välityksellä. Palvelun ohjelmatarjontaan kuuluu sekä suoria urheilu- ja uutislähetyksiä että televisiossa jo esitettyjä ohjelmia. Lisäksi tarjolla on paljon myös sellaista sisältöä, joka on saatavilla vain Katsomossa.


Ruutu - Nelonen, Liv, Jim ja Nelonen Pro. Viihdettä, draamaa, uutisia, urheilua ja lastenohjelmia - katso missä haluat ja milloin haluat.


Tutustu Suomen tykätyimpään TV-oppaaseen. Kaikki ilmaiskanavat samaan aikaan ruudulla. Kokeile Iltapulua ja voita elokuva!


Kaikki C Moren uutuuselokuvat ja sarjat netissä, myös HBO:n. Katso mielin määrin, missä ja milloin haluat. Vain 9,90€ kuukaudessa!


TV-ohjelmatiedot, viikon aikana tv:ssä esitettävät elokuvat, tv-ohjelmahaku, tietoa suomalaisesta televisiosta sekä mahdollisuus omiin asetuksiin.


Ohjelmatiedot, palvelut, tietoa mainostajalle, yhteystiedot ja palaute.


Xtv.fi tarjoaa tuoreimmat pelit, elokuvat ja uutiset. Lue räiskyvimmät peli- ja elokuvauutiset sekä arvostelut samasta paikasta


Ympärivuorokautinen uutisja ajankohtaiskanava, joka toimittaa uutiset myös muille Ylen kanaville.


Kristillisen kanavan ohjelmat, näkyvyysalue ja ohjeita tukijoille.


Kulttuurin, tieteen ja oppimisen kanava. Uutiset, urheilu, ohjelmaopas ja tietopalvelu.


Big Brother -fanisivusto.


Mediamaailma janoaa nyt rohkeita tekoja. MTV MEDIA uudistaa yrityskulttuurinsa, visuaalisuutensa ja sisällönjakelunsa sekä luo uuden kattobrändin, MTV:n. Osallistu, vaikuta ja seuraa täällä peri...


Yhtiön ja sen tuottamien ohjelmien esittely.


Suomen ainoa, teekkareiden voimin toimiva Campus-TV.


Lähes 100 tv-kanavan kattavat ohjelmatiedot, yli 6000 elokuvaa käsittävä filmiopas, leffatrailereita sekä uusimpien dvd-julkaisujen ja ensi-iltaelokuvien arvostelut.


Maksuton digikanava. Ohjelmakartta ja -esittelyt.


Tietoa sarjan tekemisestä ja suomentamisesta. Sivujen tekijä on sarjan suomentaja.


Kanavan ohjelmatiedot.


Henkilökohtaiset sivut sisältävät käännöskukkasia TV-ohjelmista ja elokuvaa sekä tietoa Futurama ja Simpsonit -sarjoista.


booxTV on verkossa toimiva televisio-ohjelmien tallennuspalvelu. Voit tallentaa ohjelmia kaikilta Suomessa lähetettäviltä ilmaiskanavilta (free-to-air), ja katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. booxTV tarjoaa myös suoria lähetyksiä joiltakin kanavilta. booxTV:n avulla voit tallentaa haluamasi ohjelmat verkkopalveluumme, jolloin voit katsoa nämä tallennetut ohjelmat myöhemmin millä tahansa laitteella jossa on booxTV asennettuna. Voit myös ladata ohjelmia laitteeseesi jos haluat katsoa ohjelmat myöhemmin ilman verkkoyhteyttä.


Yhtiö suunnittelee ja tuottaa televisio-ohjelmia kotimaisille tv-kanaville. Tuotettujen sarjojen esittelyt.


HBO Nordic AB tarjoaa maksu-TV-kanavan sekä premium web-TV-palvelun Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ensimmäisenä HBO-brändin palveluna Pohjoismaissa HBO Nordic tarjoaa maksullisen, ympärivuorokautisen ja mainoksettoman televisiokanavan. HBO Nordic tarjoaa myös web-TV –palvelunsa kuluttajille suoraan verkkoalustansa hbonordic.com kautta sekä paikallisten jakelukumppanien kautta. HBO Nordic tarjoaa tilaajilleen kaikki tuotantokaudet sekä kulissien takaista materiaalia muun muassa seuraavista sarjoista: Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep ja Girls. Lisäksi HBO Nordic tarjoaa klassikoita, kuten Sinkkuelämää, The Sopranos ja Langalla, sekä uusia Pohjoismaissa ensiesityksensä saavia muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja, kuten Magic City, Hit & Miss, Continuum ja Borgia. Lisäksi HBO Nordic tarjoaa Hollywoodin ja kansainvälisten suurten studioiden, paikallisten jakelijoiden ja riippumattomien tuottajien menestyselokuvia.


Tietoa digitaalisesta televiosta. Antennit, vastaanottimet, tekniikka, kanavat.


Kattava lista Suomessa myytävistä digibokseista ominaisuuksineen. Käyttäjillä on mahdollisuus antaa arvosteluja laitteista.


Ohjelmatiedot, ensi-iltaelokuvat ja tilausohjeet.


Salaiset kansiot -sivusto. Jakso-opas, henkilöt, näyttelijät ja muuta.


Suomalainen maksu-tv-palveluntarjoaja.


Yleisimmät kysymykset televisioilmoituksesta ja lomake sen tekemistä varten.


TV-sarjoihin keskittyvä sivusto, tarjolla sarjojen tiedot, keskustelualue ja mahdollisuus arvostella ja kommentoida yksittäisiä jaksoja.


Frendit-tv-sarjan fanisivusto. Jakso-opas, näyttelijöiden esittelyt, uutiset ja yleisimmät kysymykset.


Suomalaisten ja monien muiden TV-kanavien ohjelmatiedot yhdellä personoitavalla sivulla.


Jaksot, sanasto, tietoa sarjan tuotannosta ja muuta tietoa.


Seinfeld-sarjan esittely.


TV-tuotantoyhtiö, tarjoaa myös AV-alan koulutusta.


Tähtiportti-sarjan jakso-opas, fanfiction ja fanart, näyttelijät, henkilöhahmot ja faktat.


Gilmoren tytöt -sarjan fanisivut. Jaksoselostuksia, juonipaljastuksia, kuvia, keskustelufoorumi ja paljon muuta sarjaan liittyvää.


Linkkejä, tietoa ja uutisia Suomessa esitettävistä TV-sarjoista.


favouritesFavourites
newNew
recommendedRecommended
popularPopular
newsNews
economyEconomy
businessBusiness
sportsSports
entertainmentEntertainment
moviesMovies
televisionTelevision
musicMusic
gamesGames
peoplePeople
familyFamily
childrenChildren
youthYouth
educationEducation
technologyTechnology
scienceScience
politicsPolitics
cultureCulture
religionReligion
agenciesAgencies
searchSearch
sponsorsSponsors
Finland
Sweden
World
Germany
France
Denmark
Ukraine
Privacy | About | Terms