Facebook on Internetissä toimiva mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kuvallisen käyttäjäprofiilin luomiseen sekä yhteydenpitoon ystäviensä kanssa. Facebookissa on myös mahdollista liittyä erilaisiin yhteisöihin ja saada tietoa tulevista tapahtumista.


Suomi24 on Suomen suurin verkkoyhteisö. Viikoittain palvelussa vierailee yli 1,3 miljoonaa ja kuukausittain jopa 3 miljoonaa eri käyttäjää.


Yleisradion toimittaja Markus Kajo avaa ajatusten miljoonalaatikkonsa. Jos kommentoitte, niin armeliaita olkaa! Mitä auttaa että haukkuu hänet? Ei mitään se auta! (Totta. -Olotilan toimitus)


Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä Internetissä. Tekstipohjaiset viestit eli twiitit, englanniksi tweet, voivat sisältää korkeintaan 140 merkkiä. Käyttäjien on mahdollista lähettää ja vastaanottaa päivityksiä Twitter-websivuston kautta, tekstiviesteinä, RSS-syötteenä tai erilaisten sovellusten kautta.


Aktiivinen teknologiablogi, uutisia tekniikasta ilmiöistä ja laitteista.


Suomalaisten tai suomalaisiin aiheisiin liittyvien blogien hakemisto.


Explore the world through someone elses eyes.


Googlen ilmainen blogin ylläpitopalvelu. Bloggerissa sivun ulkoasua voi hallita lähes täysin ja mainosten näyttämisestä saa tulot itselleen, jos niitä haluaa näyttää.


Salvadorin kolmesta miljoonasta asukkaasta noin kahdeksankymmentä prosenttia asuu faveloissa, eli slummeissa. Kaupunki on äärimmäisen köyhä ja keskustasta ei tarvitse poistua kovinkaan kauas, kun kaupunki muuttuu ulkopuoliselle hengenvaaralliseksi. Klikkaa ja lue koko artikkeli.


Plan Suomi on kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Työn perustana on usko lapsiin. Tavoitteena on lapsen oikeuksien toteutuminen sekä Suomessa että maailmalla.


Talkoopäivänä kuka tahansa voi järjestää talkoot. Tekeminen voi liittyä esimerkiksi harrastukseen, ongelman ratkaisuun tai uuden asian oppimiseen. Talkoopäivän tavoitteena on elvyttää talkooperinnettä ja saada suomalaiset tekemään yhdessä.


Lue mitä ihmiset puhuvat busseissa, junissa, kaupoissa ja ties missä, ympäri Suomen. Hauskoja ja kummallisia juttuja.


Hiljaiset on kohtaamispaikka ihmisille, jotka haluavat lievittää yksinäisyyttä. Joko omaansa tai muiden.


Löydä uskomattomia ja ainutlaatuisia majoituspaikkoja 192 maasta. Airbnb on maailman johtava majoituspaikkojen vuokrauspaikka yli 10 miljoonalla varatulla yöllä ympäri maailman.


SoMeTime kokoaa suomalaiset sosiaalisen median aktiivikäyttäjät ja vaikuttajat verkostoitumaan ja ideoimaan sosiaalisen median käyttötapoja.


Tervetuloa Lilyyn! Lue Suomen parhaita blogeja ja toimituksen juttuja, keskustele tai perusta oma blogi osaksi Lily-yhteisöä.


Kysy mitä vain! Kysy.fi on Helsingin kaupunginkirjaston verkkotietopalvelu, jossa kysymyksiin vastaavat kirjaston työntekijät ja palvelun käyttäjät.


Re:fashion - Suomen laadukkaimmat lifestyle- ja muotiblogit


Huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensä.


Puhetta maailman tapahtumista miehisellä otteella.


Costume.fi kokoaa yhteen muotimieliset ja kertoo, mitä muodista ja kauneudesta kannattaa tietää.


Turkulainen yrittäjä Sveitsissä. Asiaa ruoasta, bisneksestä, urheilusta ja perheestä. Ja niiden vierestä. (by Petri Hollmén)


We collect compelling stories for reading and sharing.


Tervetuloa yhdelle Suomen aktiivisimmista keskustelufoorumeista - vastaanotamme lähes miljoona viestiä joka kuukausi. Keskustelualueita on laidasta laitaan, eikä juuri mikään aihe ole Ylilaudalle kuulumaton. Ylilauta on anonyymi kuvafoorumi, jolle viestien lähettäminen ei vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä. Normaaleista foorumeista poiketen, keskusteluissa on tärkeässä osassa myös niiden yhteyteen liitetty kuva.


Järki on uusi järkevien ihmisten kuukausittain julkaistava aikakausilehti. Mielenkiintoista ja ajatuksiaherättävää luettavaa siis kenelle tahansa!


Noin 11 200 asukkaan Mänttä-Vilppula sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä sekä Tampereelta että Jyväskylästä. Kaupungissa on laaja yksityinen ja julkinen palvelutarjonta. Asuminen, eläminen ja harrastaminen on meillä halpaa ja kaikki on lähellä! Näiltä sivuilta löydät lisätietoa kaupungista ja tarjoamistamme palveluista.


Kotimaisia uutisia ja kuulumisia mediasta, jota jonkin aikaa sitten uudeksi kutsuttiin


favouritesFavourites
newNew
recommendedRecommended
popularPopular
newsNews
economyEconomy
businessBusiness
sportsSports
entertainmentEntertainment
moviesMovies
televisionTelevision
musicMusic
gamesGames
peoplePeople
familyFamily
childrenChildren
youthYouth
educationEducation
technologyTechnology
scienceScience
politicsPolitics
cultureCulture
religionReligion
agenciesAgencies
searchSearch
sponsorsSponsors
Finland
Sweden
World
Germany
France
Denmark
Ukraine
Privacy | About | Terms