Uutisia aihepiireittäin, keskustelufoorumi, mahdollisuus tilata uutiskirje sähköpostitse.


Skrolli on paperille painettava, toistaiseksi täysin vapaaehtoistyönä toimitettava tietotekniikkalehti. Ensimmäinen numero ilmestyi 25.3.2013. Osa sisällöstä on julkaistu jo tätä ennen näytteenä skrolli.fi-sivustolla. Projekti käynnistyi syyskuussa 2012.


Teleforum ry:n järjestämän ParasMobiilipalvelu -kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä kehitystyöhön ja nostaa innovatiisimpia mobiilipalveluita suuren yleisön tietoisuuteen. Kilpailun tukijoina on laaja joukko elinkeinoelämän toimijoita.


Lehden online-versio. Uutisia ja pelimyyntipalsta avoinna kaikille, keskustelualueet, tiedostot, arvostelut ja vinkit lehden tilaajille


AfterDawn.com on suomalainen vuonna 1999 perustettu Internet-portaali, joka keskittyy digitaalisen multimedian sisältöön. Sivustolta löytyvät keskustelualue, alan uutiset, ohjeita sekä aiheeseen liittyviä freeware- ja shareware-ohjelmia.


Ohjelmointitaito on tulevaisuuden yleissivistystä


Vauhdinmaailma.fi tarjoaa moottoriurheilun uutiset, taustat ja tulokset


Digitaalitalouden verkkojulkaisu, joka uutisoi ja analysoi tietotekniikan, tietoliikenteen, finanssimaailman ja media-alan ilmiöitä ja tapahtumia.


Palkittuja virustorjunta-, tietoturva- ja sisältöpilviratkaisuja kuluttajille ja yrityskäyttöön. Lataa ilmainen kokeilujakso.


Teknari on vuodesta 2010 lähtien ilmestynyt, digitaalisesti julkaistava tekniikan alan aikakauslehti sekä vuonna 2011 esityksensä MTV3-ohjelmalla aloittanut tv-ohjelma. Teknarin aikakauslehteä voi lukea Teknarin iPad-sovelluksella sekä tietokoneen verkkoselaimella osoitteessa www.teknari.fi. Lehti ilmestyy joka toinen keskiviikko. Televisiossa Teknarin kuudennen tuotantokauden kymmenen jaksoa nähdään syksyllä 2013 MTV3:n keskiviikkoilloissa kello 22.35. TV-ohjelmassa seurataan rallilegenda Markku Alénin ja Marko Terva-ahon seikkailuja ympäri maailmaa sekä elektroniikkaguru Henri Kuokan viihdyttäviä tutkimuksia bittien valtakunnassa. Teknarin juontaa syksyyn valonpilkahduksen tuova Hanna-Riikka Hosio.


Ilmainen www-opas aloitteleville Internetin käyttäjille. Perustiedot netistä ja sen toiminnasta, sanasto, historiaa ja ohjeita hyvään nettikäytökseen eli netikettiin.


MPC-lehden verkkopalvelu. Uutisia, tiedostoja, keskusteluja, oppaita ja nettilehti arkistoineen. Osa palveluista vaatii rekisteröitymisen ja osa on tarkoitettu vain lehden tilaajille.


Vuonna 1990 perustettu puhelinpalveluiden tuottajien edunvalvontaja yhteistyöjärjestö. Jäsenistö edustaa sisällöntuotannon koko kirjoa perinteisistä puhelinpalveluista mobiilipalveluihin.


MikroPC-lehden sähköinen palvelu. Uutisia, tiedostoja, keskusteluja, oppaita ja nettilehti arkistoineen. Osa palveluista vaatii rekisteröitymisen ja osa on maksullisia muille kuin tilaajille.


Tietoviestintätekniikka -alan bisnes ja sen kehitys. Tivi-uutiset ja uutiskommentit päivittäin. Maksuttomat uutiskirjeet


Nixu Oy on Pohjoismaiden suurin tietoturvakonsultointiyritys. Yritysasiakkaamme luottavat riippumattomaan osaamiseemme tietoturvan kehitykseen.


Microsoft Windows on PC:lle tarkoitettujen graafisten käyttöliittymien ja käyttöjärjestelmien perhe, jonka Microsoft esitteli vuonna 1985. Se on nykyisin maailman käytetyin henkilökohtaisten tietokoneiden käyttöjärjestelmä ja se toimitetaan tavallisesti tietokonelaitteiston mukana valmiiksi asennettuna.


Google Chrome on rakenteeltaan kevyt selain, joka hyödyntää uusinta teknologiaa. Chrome tekee verkon käyttämisestä entistä nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa.


Jolla pohjautuu aidosti avoimeen ja erilaiseen Sailfish OS -mobiilikäyttöjärjestelmään. Sen vaivaton elepohjainen käyttöliittymä ja Android™-sovellusten yhteensopivuus tekevät siitä suunnannäyttäjän.


Tekniikan Maailma (lyh. TM) on 22 kertaa vuodessa ilmestyvä yleistekninen aikakauslehti, jonka sisällöstä noin puolet käsittelee autoaiheita. Se on levikiltään Pohjoismaiden suurin yleistekninen aikakauslehti.


Pysyviä sähköpostija WWW-osoitteita.


Nopea ja helppo - kaikista suosituin kotisivujen rakentaja koko maailmassa, ilman mainoksia ja omalla domain nimellä. Kokeile nyt 123kotisivu.fi:tä kokonaan ilmaiseksi!


Macmaa.com on vuonna 2007 perustettu Suomen johtava Applen tuotteisiin ja niihin liittyviin ilmiöihin keskittyvä verkkosivusto.


Suomen suurin matkapuhelinaiheinen keskustelufoorumi


favouritesFavourites
newNew
recommendedRecommended
popularPopular
newsNews
economyEconomy
businessBusiness
sportsSports
entertainmentEntertainment
moviesMovies
televisionTelevision
musicMusic
gamesGames
peoplePeople
familyFamily
childrenChildren
youthYouth
educationEducation
technologyTechnology
scienceScience
politicsPolitics
cultureCulture
religionReligion
agenciesAgencies
searchSearch
sponsorsSponsors
Finland
Sweden
World
Germany
France
Denmark
Ukraine
Privacy | About | Terms