Jääkiekon SM-liiga, markkinoinnissa myös pelkkä Liiga kaudesta 2013–2014 alkaen, on Suomen jääkiekon pääsarja. Se perustettiin vuonna 1975 korvaamaan vanha SM-sarja, jota pelattiin vuosina 1928–1975. SM-liiga toimii erillään Suomen jääkiekkoliiton toiminnasta.


Veikkaajat.com on Suomen positiivisin ja innostunein urheilumedia. Kilpailuissamme on jaossa upeita matkoja, kisalippuja, tuotepalkintoja ja osallistuminen on helpompaa sekä myös kivempaa kuin fasaanin ujelluksen kuunteleminen.


IS Liigapörssi on Liigan virallinen valmentajapeli. Kokoa oma joukkueesi SM-Liigan pelaajista!


Hokkari on ilmainen sovellus, jolla saat kännykkääsi otteluseurannan, tilastot ja paljon muuta.


Hockey GM on NHL:n otteluihin perustuva fantasy league. Kokoa oma joukkueesi NHL:n pelaajista!


Joogatunnille omassa olohuoneessasi


Nimenhuuto.com tarjoaa urheiluseuroille ja porukoille ilmaiset sivut, jotka on erityisesti räätälöity auttamaan joukkueiden toimintaa. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. kalenteri, ilmoittautumisjärjestelmä, osallistumistilastot, automaattiset meilimuistutukset, keskustelufoorumi ja paljon muuta. Tervetuloa!


Osoitteessa Fitnesstukku.fi löydät ravintolisät, treenivaatteet ja treenivarusteet. Suurin tarjonta ja parhaat hinnat, älä missaa tarjouksiamme!


Viralliset sivut.


Suomen Golfliiton virallinen internet-julkaisu. Uutisia, sääntöpalsta, väline-esittelyjä, kilpailukalenteri, kenttäopas, svingivinkkejä, ostoja myyntipiste sekä mahdollisuus pitää henkilökohtaista golfpäiväkirjaa.


Lajitietoa, uutisia ja yhteystiedot.


Tule treenaamaan Cross Training keskukseen. Meillä huippuohjaajat järjestävät sinut huippukuntoon. Tarjolla on esimerkiksi


FitFashion.fi on fitnessbloggaajien yhteisö jonka postauksista löydät inspiroivia tarinoita mm. urheiluun, hyvinvointiin, fitnekseen, muotiin ja arkiseen aherrukseen liittyen.


Harrastevoimin kasattu ja ylläpidetty ralliautoiluun keskittyvä internet-palvelu, josta saa tietoa Suomen rallija rallisprint-kuljettajista, sarjoista, kisoista ja muista tapahtumista.


Stand Up Paddling, SUP melontaa ja SUP joogaa Tampereella. Varaukset ja tiedustelut I +3582407470 I suppaatampere@gmail.com I www.varaaheti.fi/suppaatampere


Vanhin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva valtakunnallinen rekisteröity metsästäjäjärjestö.


Ähtärin Moksunniemen kentän väylät sijaitsevat kauniissa maisemassa. Kenttä sopii hyvin aloittelijoille, mutta siinä on riittävästi haastetta myös harjaantuneemmallekin pelaajalle.


Cuckoo Workout pelaa toimistotyöläisten peput ylös penkistä tasaisin väliajoin!


Juoksufoorumi.fi Juoksu - Hiihto - Triathlon Suomen suurin juoksuaiheinen keskustelupalsta


Kauden aikana uutistarjonta on vilkkaimillaan.


vBulletin 4.0 Publishing Suite with CMS


Formula 1 (F1), virallisesti FIA Formula One World Championship, on kansainvälisen moottoriurheilun yksipaikkaisten varsinaisten kilpa-autojen korkein taso. Formula 1 -luokan vuosittainen maailmanmestaruussarja koostuu vuoden aikana eri puolilla maailmaa ajettavista Grand Prix -kilpailuista. Formula 1 -sarjassa kilpaillaan sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruustitteleistä.


ExtremeRun juoksutapahtuma koko perheelle


Laji-infoa, mestaruussarjojen kuulumiset ja maajoukkueen esittely.


favouritesFavourites
newNew
recommendedRecommended
popularPopular
newsNews
economyEconomy
businessBusiness
sportsSports
entertainmentEntertainment
moviesMovies
televisionTelevision
musicMusic
gamesGames
peoplePeople
familyFamily
childrenChildren
youthYouth
educationEducation
technologyTechnology
scienceScience
politicsPolitics
cultureCulture
religionReligion
agenciesAgencies
searchSearch
sponsorsSponsors
Finland
Sweden
World
Germany
France
Denmark
Ukraine
Privacy | About | Terms